Bach Bloesem Remedies


De Bloesemtherapie is een zeer verfijnde, natuurlijk geneeswijze. De Bloesem remedies worden gemaakt van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken, waarbij gebruik wordt gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem. Elke plant heeft namelijk specifieke eigenschappen om verschillende problemen aan te pakken. Deze energiefrequentie wordt in de bloesem remedies opgevangen en in een tinctuur geconverseerd. Ze worden gebruikt voor gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt.

Bloesem remedies zijn dus de katalysators die je helpen met het verkrijgen van inzicht in je bewustzijn. Zo is bv. angst geen angst, maar het ontbreken van moed of vertrouwen. De bloesemremedies duwen de angst niet weg, maar wijzen je de weg hoe je de moed of het vertrouwen kunt ontwikkelen. Wanneer je geest in evenwicht is gebracht zal het lichaam zich ook veel gemakkelijker en op een natuurlijke manier herstellen. Ik bied de bloesem remedies aan ter ondersteuning in je proces, zodat je meer in harmonie kunt zijn met alles wat zich in het dagelijks leven afspeelt.

De druppels zijn makkelijk te gebruiken, kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en belemmeren de werking van andere medicijnen niet.
Kortom, ze bieden jong en oud de nodige ondersteuning voor lichaam en geest.

Wanneer toe te passen

  • Als ondersteuning in je behandelingstraject.
  • Bij lichamelijke klachten, bv. hoofdpijn (welke emotie hoort hierbij)
    Obstipatie (wat kun je niet loslaten).
  • Bij psychische klachten, als concentratieproblemen, stress, angst.
  • Bij onbalans van lichaam en geest.
  • Bij klachten waar geen lichamelijke oorzaak voor gevonden is.

Voor wie

  • Voor IEDER: volwassenen, jongere, kinderen en baby's.