Begeleiding ouder/kind
(dit ook met behulp van Present Child/kindertolk)


Bij de geboorte van een baby, wordt er ook een moeder-deel en vader-deel in de ouder geboren. En dan begint de uitdagende weg van weer een deel van onszelf mogen ont-wikkelen. Ik geloof dat ieder kind ons iets te vertellen heeft over wie wij zijn, bewust of onbewust. Op welke stukjes we nog mogen groeien, ont-wikkelen of hoe WIJ, als ouder in ons vel zitten.

Soms geven kinderen aan dat ze niet lekker in hun velletje zitten, of je ziet het b.v. doordat ze niet lekker slapen, geen zin hebben in voeding, niet zindelijk of angstig zijn, slaapproblemen of een vol hoofd hebben etc. Dan begint soms de toer van wat is er met haar of hem.

Ik nodig je uit om dan een afspraak te maken met mij.

Je krijgt dan de gelegenheid om uitgebreid verhaal te doen over het probleem van je kind. Dat wordt meestal als prettig ervaren, je maakt je misschien al wat langer zorgen om je kind en misschien voel je machteloosheid omdat je je kind niet kunt helpen terwijl er wel iets aan de hand is.

Naar aanleiding van jouw verhaal gaan we kijken wat jouw kind jou te vertellen heeft en gaan we ook kijken wat jouw kind(je) nodig heeft en wat ik daarin kan betekenen.

Wacht niet langer en zorg goed voor je kind en voor jezelf.