Over mezelf


Mijn naam is Irma de Groot-Goossens (1965).
Sinds 2002 heb ik mijn praktijk gevestigd te IJsselstein (Utrecht) en in januari 2008 is mijn naam voor mijn praktijk geboren: Bewust-ZIJN.

Tijdens mijn driejarige opleiding (1998-2001) tot Voetreflexzonetherapeute heb ik vele voeten mogen aanraken van kinderen en volwassenen en hun een stuk(je) op hun levenspad mogen begeleiden. Dat is de knop geweest waaruit mijn praktijk gebloeid is naar een praktijk voor Bewust-ZIJN, persoonlijke groei en ontspanning.

Het "echte" contact met de totale unieke mens en niet alleen de klacht brengt mij veel plezier in mijn werk. Mensen te mogen ont-moeten en begeleiden op hun bewust-zijnspad. Wat ik belangrijk vind is om rust en ruimte te mogen ervaren tijdens de behandelingen en daar heb ik een rustgevende en sfeervolle praktijkruimte voor ingericht.

Mijn doel van behandelingen is om via voetreflexzonetherapie en persoonlijke begeleiding (2007-2010 Levenscoach opleiding) en alle andere ondersteuningen, zoals Reiki, EFT, visualisatie, emotioneel lichaamswerk, systemisch werk, ademhalings- oefeningen, kindertolk etc. bij u een behandelingsmethode toe te passen die voor u bestemd is. Het in balans brengen van uw lichaam, geest en ziel staan voor mij centraal.
Dus NIET de klacht, maar U als MENS.

Ik kan me voorstellen dat u na het lezen van mijn site vragen heeft, dan hoop ik dat u mij belt of mailt zodat ik uw vragen kan beantwoorden.

Graag tot ziens in mijn praktijk Bewust-ZIJN.